*
Rezervacija
Pošaljite upit
Dom za stare i negu bolesnih
Smederevski Put 2a, Belgrade, Serbia
- RSD / Cena usluge
Kome je namenjena ova usluga?Namenjen je svima onima koji žele da svoje treće doba provedu u luxuznom i komfornom ambijentu doma za stare Zvezdara LUX.
Zašto odabrati nas?Dom za stara lica ZVEZDARA LUX se nalazi u mirnom delu Beograda. Sve sobe su moderno opremljene sa televizorima i sos tasterima za poziv stručnog medicinskog osoblja. Topla porodična atmosfera i zadovoljstvo korisnika su nam na prvom mestu. Do nas se veoma brzo stiže i gradskim prevozom i automobilom. I pored najluksuznijeg smeštaja i visokog kvaliteta usluga koje ZVAZDARA LUX dom za stara lica pruža, cene su najpristupačnije u Beogradu.Za profesioalnu negu i zdravstveno praćenje korisnika zadužen je tim stručnog osoblja: lekara, medicinskih tehničara, negovateljica, fizioterapeuta i dip. socijalnog radnika. Tim doma za stare Zvezdara LUX se trudi da obezbedi korisnicima doma sigurnost, komfor i najbolju moguću negu.
Priprema obrokaKompletan program ishrane u Zvezdara LUX domu za stare je osmišljen u saradnji sa nutricionistom i obuhvata pet obroka, tri glavna jela i dve užine. Obroci su takođe prilagođeni zdravstvenom starosnom dobu i stanju korisnika sa specijalnim režimom ishrane. Režim ishrane je koncipiran po HACCP sistemu, što podrazumeva poštovanje standardnih operativnih procedura i uputstava kojima se smanjuju rizici po bezbednosti hrane. Dijabetičari i osobe čija ishrana zahteva specijalan režim dobijaju posebno prilagođen meni pod kontrolom nutricioniste i lekara.