Zubni implatati

* Kraljevića Marka 10, Novi Sad, Serbia

Zubni implantati su ozbiljan tehnološki napredak načinjen u stomatologiji. Nakon decenija istraživanja, isprobavanja i ispitivanja, stomatolozi danas imaju mogućnost da svojim pacijentima ponude ono što priroda nije – treće stalne zube. Implantat je titanijumski šraf koji se postavlja u viličnu kost i na taj način zamenjuje koren zuba koji nedostaje, a na koji se kasnije postavlja veštački keramički zub.

O klinici
Naša privatna ordinacija beleži tradiciju dugu 24 godine, zajedno sa 7000 zadovoljnih pacijenata. Od 2013. godine, dr Ivan Ćuzović je na čelu tima profesionalaca okupljenih u Prosmile tim, čija je jedina briga – briga o vašem osmehu. Verujemo da su kvalitet usluge i osećaj prijatnosti pacijenta najbitnije stavke u pristupu lečenju. Iz tog razloga, prvi korak koji preduzimamo u susretu sa Vama jeste razgovor u kojem Vam objašnjavamo sve vezano za problem sa kojim nam dolazite. Na taj način upućujemo Vas u metode rada na rešenju i svemu što taj rad uključuje. Naša ordinacija nudi širok spektar usluga i verujemo da Vam sa velikom sigurnošću možemo izaći u susret po pitanju bilo kog stomatološkog problema. Cilj nam je da zadovoljnog osmeha i vedrog lica napustite našu ordinaciju, a da dok ste tu osećate da ste u pravim rukama – rukama profesionalaca.
Pošaljite upit
Sharebico podržava bezbedno šerovanje, pozivamo vas da proučite savete na ovoj stranici
- RSD / Cena usluge
Cilj stomatološke uslugeUgradnja implantata koristi se kao zamena za prirodni koren zuba. Zajedno sa nadogradnjom i protetskom krunicom zuba čine jedinstvenu celinu za funkcionalnu i estetsku rehabilitaciju jednog ili više zuba koji nedostaju.
Koliko traje ugradnja implatata?Ugradnja implantata obavlja se u lokalnoj anesteziji i traje oko 15 minuta po jednom implantatu.
Da li je ugradnja implatata bolna? Procedura i oporavak su potpuno bezbolni. Nakon 4-6 meseci, na implantat se postavlja nosač za krunu, odnosno suprastruktura, na koju se odmah postavlja veštački keramički zub.
Zašto odabrati nas?-zato što ste nam Vi najvažniji -zato što je naš odnos sa pacijentima ličan i prijateljski -zato što se trudimo da steknemo Vaše poverenje od prvog ulaska u našu ordinaciju -zato što se naš tim konstantno usavršava i unapredjuje svoje znanje u zemlji, a posebno u inostrantsvu -zato što koristimo najsavremenije materijale i sarađujemo sa najboljim zubnim-tehničarima -zato što dajemo garanciju na sve naše radove -poštujemo Vaše vreme - na svaki zakazani termin bićete primljeni bez čekanja -vratićemo Vam, pre svega zdrav i lep osmeh, i povratićemo Vaše samopouzdanje
Zubni implatati
* Kraljevića Marka 10, Novi Sad, Serbia