MRŠAVLJENJE

* Avijatičarski trg 10, Belgrade, Serbia

U našoj ordinaciji koristimo BICOM, biorezonantni metod za smanjivanje telesne težine. Želimo da Vas podsetimo da: - gojaznost osim vašeg izgleda moze da naruši vaše zdravlje i kvalitet života - može da dovede do gubitka interesovanja za sportske aktivnosti. - može da dovede do bolesti srca i krvnih sudova. - može da preoptereti mišićno skeletni sistem. - može da uzrokuje metaboličke bolesti (kao što je dijabetes i druge...) Šta je biorezonantni metod? Biorezonantni metod sa drugim naturopatskim metodama deo je oblasti poznate kao empirijsko lečenje. Osnovni principi biorezonantne metode potvrdjeni su najnovijim otkrićima kvantne mehanike i biofizike. Tretman je bezbolan i nema nikakvih štetnih propratnih efekata.

Lokacija
Beograd
Novi Sad
Pošaljite upit
Sharebico podržava bezbedno šerovanje, pozivamo vas da proučite savete na ovoj stranici
- RSD / Cena usluge
Cilj medicinske uslugeBICOM biorezonantna metoda za smanjenje telesne težine je idealna ukoliko želite da smršate: bez patnje zbog gladovanja, bez jednoličnih dijeta, bez štetnih anorektika, bez zamora i gubitka aktivnosti, bez jo-jo efekta vraćanja težine, sa smanjenim apetitom, otklanjanjem blokade metabolizma, aktiviranjem metabolizma, na dosledan,efikasan i zdrav način, sa snagom i dobrim raspoloženjem.
Koliko je tretmana potrebno?Broj tretmana zavisi od viška težine.Tretman se izvodi biorezonancom preko refleksnih tačaka usne školjke. Preporučuje se deset tretmana u trajanju od deset nedelja. Cilj je da se za to vreme otkloni metabolički blok,da se potstakne metabolizam i utiče na hormonalni sistem. Sa smanjivanjem apetita obično je lakse promeniti nečije navike u ishrani i izboru namirnica. Ponekad je potrebno i više od deset terapija, zavisno od viška težine, ali tada intervali izmedju tretmana budu znatno duži.
MRŠAVLJENJE
* Avijatičarski trg 10, Belgrade, Serbia