Dečja kardiologija

* Jurija Gagarina 22m, Belgrade, Serbia

Brojni poremećaji srca mogu uticati na decu. Nekada su u pitanju strukturne razlike sa kojima se deca rađaju. Drugi poremećaji uključuju električni sistem koji kontroliše rad srca. Dečji kardiolozi su posebno obučeni da dijagnostikuju i rešavaju ovakve probleme. Ukoliko sumnjate na kardiološke probleme kod deteta, razgovarajte sa svojim pedijatrom da li je potrebno upućivanje na dečjeg kardiologa. Dečija kardiologija je subspecijalistička grana pedijatrije koja se bavi funkcionalnim ispitivanjem zdravog srca (funkcionalni ili fiziološki šum) i bolestima kardiovaskularnog sistema (srce i krvni sudovi) kod dece ( urođene srčane mane, miokarditis …).

Vrsta usluge
Dečija kardiologija
Pošaljite upit
Sharebico podržava bezbedno šerovanje, pozivamo vas da proučite savete na ovoj stranici
- RSD / Cena usluge
8.000 RSD / Pregled dečjeg kardiologa sa EKG-om
10.800 RSD / Test opterećenja za decu
8.000 RSD / Test opterećenja (sa prethodnim pregledom u okviru mesec dana)
14.000 RSD / EKG, ultrazvuk srca i mišljenja
13.000 RSD / Fetalni ultrazvuk
Cilj medicinske uslugeUkoliko pedijatar ima nedoumice u vezi sa radom srca vašeg deteta, može uputiti vaše dete na dečjeg kardiologa. Dečji kardiolozi su specijalisti za dijagnostikovanje i lečenje srčanih problema kod dece. Kod dece kojoj može biti potrebna intervencija na srcu, dečji kardiolozi blisko sarađuju sa dečjim kardiohirurzima kako bi utvrdili najbolje tretmane lečenja.
Do koliko godina decu leči dečji kardiologNa odeljenju dečje kardiologije leče se deca od rođenja do 18 godina sa urođenim i stečenim anomalijama i oboljenjima srca i poremećajima srčanog ritma. Pored toga, leče se i trudnice kod sumnje na narušeno zdravlje ploda (fetalna medicina).
Dečja kardiologija
* Jurija Gagarina 22m, Belgrade, Serbia