Kako Sharebico funkcioniše?

1. Registrcija za nekoliko minuta - brzo i lako kreirajte profil za Vas ili Vašu kompaniju.

2. Podignite Vaš Sharebico kredibilitet (opciono) - dodajte linkove ka Vašim profilima na društvenim mrežama, Vaših prijatelja i kolega, kako biste dokazali Vaš identitet i kredibilitet onoga što delite.

3. Istražite platformu i počnite sa deljenjem! Razmislite o tome šta imate da ponudite ili šta želite od onoga što drugi nude. Lako i povoljno podelite ono što imate, ili pronađite ono što Vam treba.

Šta je Sharebico?

Sharebico je platforma dizajnirana da u potpunosti promoviše novu ekonomiju deljenja. Sharebico platforma je mesto gde se ponuda i potražnja susreću u različitim oblastima. Trenutno ne postoji platforma koja pokriva sve oblasti ekonomije deljenja pod jednim brendom-sajtom.

Trenutno je moguće promovisati deljenje poslovnog prostora u vidu praznih kancelarija, učionica; iznajmljivanje ljudskih resursa u različitim oblastima kao što su dizajn, programiranje, administracija, pomoć u kući.

U bliskoj budućnosti, platforma će se značajno proširiti i na druge oblasti poput deljenja opreme (kamere, navigacijski uređaji, dronovi i druga oprema), prevoz i parking mesta, kao i smeštaj.

Najveća vrednost Sharebico platforme ogleda se u tome što će rasti i razvijati se onako kako je korisnici budu razvijali svojom ponudom i potražnjom.

Kome je namenjena Sharebico platforma?

Najveća prednost Sharebico platforme je u tome što je namenjena svima.

Od pojedinaca do velikih kompanija; od onih koji traže pomoć u čišćenju i spremanju kuće ili dizajnera u potrazi za dodatnim angažovanjem, do kompanija koje imaju slobodne kancelarije i koje žele da smanje troškove ili imaju dodatne projekte, pa žele programere na određeno vreme.